Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Τα καλύτερα άλμπουμ του 2008: #9

Paul Weller
22 Dreams

Το ένατο σόλο άλμπουμ του Modfather στο νούμερο εννιά. Μετά το As Is Now, άλλη μια επιτυχία. Πρόκειται για διπλό δίσκο ουσιαστικά, με πολλές εναλλαγές ύφους, που αποδεικνύει ότι, κι αν 50άρησε, διανύει μια νέα μουσική ακμή. Με ένα κάρο συμμετοχές από διάσημους συναδέλφους του και ολόκληρη στρατιά μουσικών, εδώ βουλώνει στόματα.

6 σχόλια:

Giousurum είπε...

File Mixali...
Parakoloutho ne endiafern to to top 20 sou....perimeno na do pou tha katalixei...exoume akome 8 album...kai otan me to kalo ftasoume sto 1 tha ta poume analytika...(oxi..min to pareis san apeili..hahaha...oute fysika san diathesi ypodixis klp...apla perimeno na do poia topotheteis stin korysi tis listas...)
kalo vrady...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Φίλε Γιουσουρούμ, σε ευχαριστώ κατ' αρχάς που προστέθηκες κι εσύ σε αυτούς που παρακολουθούν τούτο 'δω το έρημο το μπλογκ! Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σου για τις επιλογές που έχω κάνει! Αλήθεια, γιατί δε δηλώνεις κι εσύ συμμετοχή; Έχει αρκετή πλάκα όλο αυτό το διαδικτυακό παιχνίδι που γίνεται με την ψηφοφορία. Να είσαι καλά και τα ξαναλέμε!

Kostas L.A. είπε...

απιστευτος κι ο Paul Weller..
τον γνωρισα πριν απο χρονια,οταν πρωτοακουσα το You do something to me (το οποιο ετυχε να τραγουδησω αργοτερα και λαιβ με μια μπαντα που επαιζα)!!

γενικα απο ο,τι βλεπω προτεινεις πολυ ενδιαφερουσες μουσικες δουλειες!!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Kostas L.A.:
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια! Ο Weller είναι πράγματι σπουδαίος καλλιτέχνης και το τραγούδι που αναφέρεις από τα αγαπημένα μου! Ανυπομονώ να τον δω ζωντανά τον Ιούλιο στην Ελλάδα!
Υ.Γ.: Μουσικός κι εσύ; Ωραία!

Kostas L.A. είπε...

xaxaxa..κι εγω μουσικος αν και λογω πιεσης απο τη σχολη(μηχανικος υπολογιστων στην πολυτεχνικη της πατρας) ψιλοφρικαρω ωρες ωρες και παραγκωνιζω τη μουσικη!!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Kostas L.A.:
Και στις σπουδές κοντά είμαστε!

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες