Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ένα βραβείο για την αφεντομουτσουνάρα μου (ε, και για 8 άλλους...)


Η φίλη Πασχαλίνα μου απένειμε τις προάλλες το βραβείο Proximidade. Θέλω να την ευχαριστήσω και από εδώ για αυτό. Είναι αλήθεια ότι δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα όλες αυτές οι "αλυσίδες" που δημιουργούνται από 'δω κι από 'κει, αλλά δεν μπορώ παρά να νιώσω ωραία που κάποιος με σκέφτηκε για κάτι σαν κι αυτό. Αντιγράφω τα περί του βραβείου:

«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ' ένας τους κ.ο.κ.»

"This blog invests and believes in PROXIMITY - nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites"

Κι αφού ευλόγησα τα γένια μου, θα πρέπει κι εγώ με τη σειρά μου να απονείμω το βραβείο σε 8 φίλους μπλόγκερς, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν την αλυσίδα και ελπίζοντας ότι δεν θα παρεξηγηθούν οι υπόλοιποι. And the winners are:

6 σχόλια:

Giousurum είπε...

Mixali,
eyxaristoume gia to vraveio pou mas apenemes!!!
alla mas epiases aproetoimastous kai den exoume etoimasei logo opos kanoune sto Oscar...
thanx again...
kalo vrady..

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Giousurum:
Παρακαλώ! Το αξίζατε! Καλό βράδυ!
Υ.Γ.: Ο πληθυντικός σημαίνει ότι είστε πλέον ομάδα;

kostasK είπε...

Να σαι καλά βρε Μιχάλη [*blushes*]. Ωραίο μπλόγιο, το αξίζεις.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ kostasK:
Ευχαριστώ! Κι εσύ το αξίζεις!

Unknown είπε...

Σε ευχαριστώ Μιχάλη.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Zeugolator:
Παρακαλώ! Το μπλογκ σου το αξίζει! Η Μουσική όλους θα μας σώσει!

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες