Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη με τη Μάρω Μαρκέλλου

Αναρτήθηκε στον Ορφέα (http://www.e-orfeas.gr/) η συνέντευξη που έκανα με τη Μάρω Μαρκέλλου. Το ντεμπούτο της, Κορίτσι Για Σπίτι (Lyra, 2008) μου άρεσε πολύ, καθώς περιέχει μερικά πολύ καλά ποπ τραγούδια με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις από τον Βασίλη Πιερρακέα. Η Μάρω ήταν αρκετά λακωνική στις απαντήσεις της αλλά είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, νομίζω. Διαβάστε τα όλα πατώντας εδώ. Θα περιμένω τα σχόλιά σας!

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι πολύ ωραία τραγουδίστρια και συμπαθέστατη!!Μπράβο για την συνέντευξη!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Πασχαλίνα:
Σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει η Μάρω, είναι πράγματι αξιόλογη παρουσία!

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Μιχάλη διάβασα την συνέντευξη της Μάρως, την μουσική της οποίας βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα και το ύφος της λιτό και μετρημένο. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν εμφανίζονται με το καλάμι στα σκέλια τους. Έτσι φαντάστηκα κι εσένα. Για αυτό γράφτηκα ανανγώστης σου. Είθε η πορεία μας να μας δικαιώσει!

Τα σέβη μου και καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Ουσιαστικές ερωτήσεις, ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Την είχα δει το καλοκαίρι με το Δεληβοριά αλλά δεν είχα συγκρατήσει το όνομα της, αν και μου άρεσε. Ευχαριστώ λοιπόν για την υπενθύμηση...

Υ.Γ. Και ευχαριστώ και για το ενδιαφέρον για το μπλογκ μου :)

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ:
Καλώς ήρθες και καλό μήνα! Σε ευχαριστώ πολύ που έγινες αναγνώστης! Δεν θέλω ποτέ να βάλω καλάμι, αλλά ούτε και την ουρά, στα σκέλια. Αν συμβεί κάτι από τα δύο, ελπίζω οι γύρω μου να με συνετίσουν. Να είσαι καλά και να τα λέμε!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ silentcrossing:
Καλώς ήρθες κι εσύ! Χαίρομαι που σου άρεσε η συνέντευξη! Το μπλογκ σου είναι πολύ καλό και γι' αυτό ενδιαφέρθηκα! Ελπίζω να τα λέμε!

Nadsat Orange είπε...

i maro einai apo ta omorfa odd one out tis ellinikis mousikis skinis!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Nadsat Orange:
Συμφωνούμε! Η Μάρω είναι ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού!

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες