Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Συνέντευξη με τη Δανάη Παναγιωτοπούλου


Το προ 3ετίας ντεμπούτο της, Οίκος Αντοχής, προκάλεσε αίσθηση και χαρακτηρίστηκε ένας από τους καλύτερους δίσκους του 2006 (ο κορυφαίος σύμφωνα με τον Αντώνη Μποσκοΐτη). Φέτος επιστρέφει με το Homo Logotypus που απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από παντού (ρίξτε μια ματιά στα Μουσικά Προάστια και στο Άρωμα Του Τραγουδιού) και την εδραιώνει ως μία ιδιαίτερη και ευαίσθητη φωνή στο, μάλλον άνυδρο, εγχώριο μουσικό τοπίο.

Μού είχαν κάνει εντύπωση τα τραγούδια της κι έτσι ήταν επόμενο, όταν μου τη σύστησε ο Μποσκοΐτης, να της ζητήσω να κάνουμε μια συνέντευξη για τον Ορφέα. Μπορείτε να τη διαβάσετε πατώντας εδώ ενώ τη γνώμη μου για το Homo Logotypus θα τη βρείτε εδώ. Όπως πάντα, θα περιμένω τα σχόλιά σας.

9 σχόλια:

Μουσικά Προάστια είπε...

Νομίζω Μιχάλη ότι αντάξια η Παναγιωτοπούλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος bloggers και μη. Φαντάζομαι ότι θα γέλασε με τον χαρακτηρισμό "ιέρεια των μπλογκ"... Τη συνέντευξη τη διάβασα μονορούφι, εξαιρετική! Και σε ευχαριστώ για τις τιμητικές αναφορές σου. ηρ.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Μουσικά Προάστια:
Αγαπητέ Ηρακλή, σε ευχαριστώ πολύ! Η Δανάη είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα και γι' αυτό προέκυψε και ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Και πράγματι, γελάσαμε πολύ εκείνο το απόγευμα. Να είσαι καλά!

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Να πω κι εγώ ένα δικό μου Ευχαριστώ για την αναφορά!

Παρακολουθώντας την πορεία τής Παναγιωτοπούλου και διαβάζοντας τις συνεντεύξεις που κατά καιρούς έχει δώσει, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για μια τραγουδοποιό που δε βολεύεται στις εύκολες λύσεις και που σίγουρα θα μάς απασχολήσει πολύ στο μέλλον. Πολύ όμορφη η καταγραφή της συνομιλίας σας. Πάντα τέτοια!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ το Άρωμα του Τραγουδιού:
Γεια σου Μάκη! Σε ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια! Έτσι είναι, όπως τα λες για τη Δανάη. Χαίρομαι πολύ που πλέον θα σε διαβάζουμε κι εσένα στο Δίφωνο!

Stepas είπε...

Πράγματι, πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη. Και εις άλλα τέτοια!

Η Παναγιωτοπούλου θα μας απασχολεί για παααρα πολλά χρόνια και πολύ καλά θα κάνει! Εξαιρετική περίπτωση γυναίκας τραγουδοποιού.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Stepas:
Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ για τα καλά σου λόγια! Έχεις δίκιο για τη Δανάη! Χαίρομαι επίσης που είμαστε πλέον και συνάδελφοι στο Mix Grill!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Την σέβομαι, πάνω απ' όλα.

Και την εκτιμώ αφάνταστα, στηρίζοντας ένα μεγάλο μερίδιο ελπίδας στις πλάτες της.

Χαιρετώ.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Χρήστος Μιχαήλ:
Σωστός αν και καμιά φορά οι πολλές ελπίδες αποδεικνύονται δυσβάσταχτο φορτίο για κάποιους καλλιτέχνες... Προσωπικά, δεν περιμένω από τη Δανάη τίποτε περισσότερο από το να συνεχίσει να κάνει πράγματα που την εκφράζουν.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες