Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Dylan και Macca μαζί;

Ο Bob Dylan δεν ήταν πάντα ιδιαίτερα επαινετικός για το ταλέντο του Paul McCartney. Στο παρελθόν μάλιστα είχε μιλήσει όχι και με τα καλύτερα λόγια, συγκρίνοντας τον Macca με τον παλιό συνεργάτη του, John Lennon. Η αλλαγή ήρθε το 2007, όταν ο μεγάλος Αμερικανός είπε στο Rolling Stone: "I'm in awe of McCartney. He's the only one I'm in awe of. He can do it all. And he's never let up... He's just so damn effortless."

Το τεύχος 1078 του Rolling Stone, που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, έχει τον γερο-Bob στο εξώφυλλο και στη συνέντευξη που περιέχει, αυτός δηλώνει: "That'd be exciting to do something with Paul! But, ya know, your paths have to cross for something like that to make sense." Λοιπόν, ετούτο εδώ το μπλογκ είναι ενθουσιασμένο με αυτή τη δήλωση και έχει να πει ότι αυτή είναι η καλύτερη είδηση που άκουσε τον τελευταίο καιρό! Το μόνο που μένει είναι ένα από τα δύο μέρη να επιδιώξει αυτή τη διασταύρωση των μονοπατιών των δύο μεγαλύτερων εν ζωή θρύλων της ροκ σκηνής. Είναι κάτι για το οποίο πολλοί θα περιμένουν με αγωνία και λαχτάρα.

* Η φωτογραφία του Macca είναι από το www.thequietus.com.

9 σχόλια:

raz είπε...

και γώ μαζί σου! πάντως ο bob ήδη απο το 1970, είχε διασκευάσει το yesterday, ενώ το rocky racoon του 68, θα μπορούσε να είναι του bob .

Leviathan είπε...

iperoxoi kai oi 2!!!kali evdomada!!!filia!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ raz:
Καλώς τον! Έχεις απόλυτο δίκιο!

@ Leviathan:
Υπέροχοι πράγματι! Να είσαι καλά!

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πες μου ότι είσαι συνδρομητής.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Χρήστος Μιχαήλ:
Όχι, δυστυχώς δεν είμαι συνδρομητής, σποραδικά το αγοράζω. Εσύ;

another day full of dread είπε...

Καλησπέρα,γιατί οχι,το 'χε ξανακάνει με τον Harrison στους Wilburys.Το νεο album πάντως δεν με ενθουσίασε ...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ another day full of dread:
Έχεις δίκιο! Όσο για το νέο άλμπουμ, δεν έχω άποψη καθώς έχω ακούσει μόνο το Beyond Here Lies Nothing που μου θύμισε το Black Magic Woman...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Κι άλλο καλό νέο: σύμφωνα με την Daily Express, είναι πιθανό να γίνουν sessions το καλοκαίρι στο Los Angeles με συμμετοχή στα ντραμς του Ringo Starr! Θεωρείται ιδανικός μεσάζων καθώς γνωρίζει και τους δύο μουσικούς πολύ καλά (πηγή: www.q4music.com).

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες