Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

2010 < 2011

Το "βέλος" του χρόνου δείχνει ανάποδα αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τον παραπάνω τίτλο ως... ανίσωση, ελπίζοντας ότι όσα θα ζήσουμε, ως κοινωνία αλλά και ως άτομα, κατά τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερα - "μεγαλύτερα" - από αυτά που μας βρήκαν την προηγούμενη. Σε προσωπικό επίπεδο, το 2010 δεν ήταν καθόλου άσχημο για μένα: η γέννηση της κόρης μου το... "παραγέμισε", δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο για να το θεωρήσω σημαντικό και κομβικό έτος. Αλλά λίγο πριν την εκπνοή του, έφερε και κάποιες εξελίξεις που ίσως οδηγήσουν σε ένα εξίσου σπουδαίο 2011. Ίδωμεν... Καλή χρονιά, λοιπόν, αγαπητοί φίλοι και χρόνια πολλά! Με υγεία και λίγη περισσότερη αισιοδοξία και δράση!

* Η φωτογραφία είναι από http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i25.photobucket.com/albums/c93/WHOTHE71/happy-new-year.gif&imgrefurl=http://www.mp3.com/users/HEYHEY_MYMY/profile.php&h=278&w=364&sz=178&tbnid=wz3onDNubMh1BM:&tbnh=92&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dnew%2Byears%2Bday%2Bpics&zoom=1&q=new+years+day+pics&usg=__V5vfXJRdn5isG3ivjJWfkcc_W24=&sa=X&ei=NeMiTYrgM8Ku8gOWrtzTBQ&ved=0CCEQ9QEwAw

6 σχόλια:

καλημέρα είπε...

Καλή χρονιά Μιχάλη,
με αισιοδοξία, δυναμισμό και υγεία πανω απ'όλα.
Φιλιά στα κορίτσια σου,
να τις καμαρώνεις και να σε χαίρονται!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλώς την Αναστασία! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Ό,τι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου, να τους χαίρεσαι! Τα φιλιά πήγαν στον προορισμό τους... :)

Giousurum είπε...

Καλη χρονιά και απο εδώ!!!
Λες να προκλυψει κάτι καλύτερο το 2011???
Ιδωμεν λοιπόν!!! Εδώ θα είμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά και από 'μένα Μιχάλη, με δύναμη να αντιμετωπίζουμε όσα μας μαυρίζουν τη ζωή. Κι επειδή τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο ανακαλύπτω ότι έχουμε να μάθουμε πολλά από τα παιδιά, σου εύχομαι να είσαι καλός μαθητής του δικού σου παιδιού!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Giousurum:
Καλή χρονιά! Τα καλά στα οποία αναφέρομαι αφορούν περισσότερο εμένα και κάποια μουσικά σχέδιά μου. Για τη γενικότερη κατάσταση δεν είμαι τόσο αισιόδοξος...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ silentcrossing:
Να 'σαι καλά αγαπητέ! Σχετικά με τα παιδιά, δεν έχεις καθόλου άδικο. Σε ευχαριστώ!

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες