Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Σκιά Στο Μυαλό

Χτες έκλεισα τα τριάντα τέσσερα, δεν είμαι μεγάλος ούτε, όμως, και μικρός. Χρειάστηκε, πάντως, να φτάσω σε αυτή την ηλικία για να καταφέρω να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερο όνειρό μου, την "επίσημη", δηλαδή, κυκλοφορία κάποιων τραγουδιών μου.

Θα μπορούσα να το είχα κάνει νωρίτερα, όμως δεν μετανιώνω που τελικά το κάνω τώρα. Ούτε με στενοχωρεί το ότι χρειάστηκε πολύς κόπος και πολύ χρήμα (για τα δικά μου δεδομένα) για να επιτευχθεί ο στόχος. Και δεν είναι τόσο που μπορώ να κρατάω στα χέρια μου ένα CD που φτιάχτηκε όπως το ήθελα αλλά περισσότερο που "έφυγαν" από πάνω μου αυτά τα έντεκα τραγούδια και πήραν τον δρόμο τους. Έτσι θα πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα.

Ο δίσκος Σκιά Στο Μυαλό φτιάχτηκε με τη βοήθεια άξιων συνεργατών, που με τίμησαν με τη συνεισφορά τους. Ο Κώστας Παρίσης, ο Τάσος Πέππας, ο Κωστής, ο Χρήστος, ο Σταν και ο Δημήτρης, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να προκύψει το τελικό προϊόν. Δεν θα μπορούσε αυτό βέβαια να βρει τον δρόμο του προς το κοινό αν δεν υπήρχε ο Θανάσης Συλιβός με τον Μετρονόμο του. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Γνωρίζω ότι είναι λίγοι πια αυτοί που έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν CD, ακόμα λιγότεροι, ίσως, αυτοί που ενδιαφέρονται. Αν πάντως διαθέτετε τα λίγα ευρώ του αντιτίμου και θεωρήσετε, μετά την ακρόαση εδώ, ότι αξίζει να τα επενδύσετε σε ένα αντικείμενο που φτιάχτηκε με αγάπη, εγώ σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Μιχάλη χρόνια πολλά κ από εδώ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό το δίσκο κ μπόλικη έμπνευση για τον επόμενο! Σύντομα κ από κοντα!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Chris Christodoulou:
Σε ευχαριστώ πολύ Chris! Εύχομαι καλή επιτυχία και στα δικά σου πράγματα και με το καλό να μας έρθεις!

τ2φ είπε...

Θα βγεί και σε βυνίλιο;Ρωτάω γιατί είμαι συλλέκτης και μια τέτοια δουλειά θα κοσμούσε την δισκοθήκη μου δίπλα στις σπάνιες εκδόσεις που διαθέτω.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ τ2φ:
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το σχόλιο. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές το βινύλιο καθώς έχει πολλούς υποστηρικτές και γενικά πουλάει πολύ, απλά επειδή όλη η έκδοση πληρώθηκε από εμένα, δεν υπάρχει παραδάκι πλέον, δυστυχώς... Από την άλλη, και η έκδοση σε cd συλλεκτική είναι αν το καλοσκεφτείς, αφού τυπώθηκαν μόνο 1000 αντίτυπα και δεν προβλέπεται να τυπωθούν άλλα. :)

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες