Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Αντιγόνη Κατσούρη στην Αυλαία

Δελτίο τύπου

Αντιγόνη Κατσούρη

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 στην "Αυλαία"

Η Αντιγόνη Κατσούρη, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της ένα πλούσιο βιογραφικό, επιτυχημένες συναυλίες, συνεργασίες και εμφανίσεις, δισκογραφικές συμμετοχές και δύο προσωπικά cds («Ουράνιο Τόξο» και «Ένα Χαμόγελο Για Το Αύριο»), ανοίγει τη νέα καλλιτεχνική χρονιά με μία μοναδική συναυλία στην «ΑΥΛΑΙΑ», την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013.

Με την αιθέρια και μελωδική της φωνή θα μας ταξιδέψει στον χρόνο, με ένα πολυδιάστατο ρεπερτόριο, που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, επιλεγμένες διασκευές από την ελληνική και την διεθνή μουσική σκηνή, βασισμένες σε διαχρονικές μελωδίες, που συνδυάζουν ethnic στοιχεία από Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αμερική και jazz επιρροές, από Ella Fitzerland, Nina Simone, Julie London, Loreena McKennit, Edith Piaf, Amalia Rodrigues, Pink Martini, μέχρι Mάνο Χατζιδάκι, Σταμάτη Σπανουδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Σταμάτη Κραουνάκη κλπ., αλλά και ελληνικά "πειραγμένα" παραδοσιακά και λαϊκά ακούσματα προσαρμοσμένα στο προσωπικό της ύφος.

Η Αντιγόνη θα συνοδεύεται από τους εξαιρετικούς μουσικούς:
Ηρακλή Βαβάτσικα (ακορντεόν)
Δημήτρη Τσιβγούλη (βιολί)
Κώστα Αναδιώτη (πλήκτρα)
Νίκο Αναδιώτη (κιθάρα)

Ώρα έναρξης: 22.00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου : 5 Ευρώ

Διεύθυνση : Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός
Στάση Μετρό Κεραμεικός
Τηλ. κρατήσεων : 2103474074

8 σχόλια:

grizanelas είπε...

Μόλις πήρα μια γεύση από Αντιγόνη στο youtube και τρελαθηκα.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ grizanelas:
Καλώς όρισες! Χαίρομαι που σου άρεσε η Αντιγόνη.

grizanelas είπε...

Δεν μπήκες καν στον κόπο να δείς το μπλογκ αυτού που σου έγραψε σχόλιο και με καλοσορίζεις κιόλλας;Είπαμε δημόσιες σχέσεις αλλά όχι και τόσο βλακωδώς.Και γράφεις και κριτικές για την ελληνική μουσική τρομάρα σου.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ grizanelas:
Όχι, δεν μπήκα στο μπλογκ σου γιατί δεν είχα το χρόνο. Και η αγένειά σου δε θα με εμποδίσει να το κάνω κάποια στιγμή. Καταλαβαίνω, θες κι εσύ να κάνεις το κομμάτι σου.

grizanelas είπε...

Αν ήθελα να κάνω το κομμάτι μου θα μόστραρα και τη φάτσα μου αλλά και θα έγλυφα,έτσι κάνει κανείς το κομμάτι του τη σημερόν ημέρα.Μου μιλάς για αγένεια;Η δική μου αγένεια μπροστά στην αγένεια, την πληρωμένη και κατευθυνόμενη κριτική των μουσικών κωλοπεριοδικών είναι πταίσμα.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ grizanelas:
Την κατάσταση στα περιοδικά την ξέρω μια χαρά, δεν περίμενα από σένα να τη μάθω. Τέλος πάντων, πες αυτό που θέλεις να πεις ευθέως να τελειώνουμε.

grizanelas είπε...

Πόσο πιό ευθέως;!!!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ grizanelas:
Οκ. Επειδή προφανώς δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στα "κωλοπεριοδικά" κι επειδή δεν έχω ώρα να παίζω, αν έχεις να συνεισφέρεις κάτι ουσιαστικό πέρα από προσβολές, εδώ είμαι.

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες