Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Για το live στο Double Trouble + setlist

Από τον Μάη του '13 είχαμε να παίξουμε ζωντανά με τη μπάντα (Χρήστος Σπυράκης, Γιάννης Δαμιανός, Ιάσωνας Κυριακόπουλος) και περιμέναμε πώς και πώς τον ερχομό της 21ης Μαρτίου. Μοιραστήκαμε, μάλιστα, το χρόνο εκείνο το βράδυ με τον φίλο τραγουδοποιό Πέτρο Μιχόπουλο και τη δική του μπάντα - μια συνεργασία που ελπίζω ότι θα έχει και συνέχεια.

Χάρηκα πολύ που στο κοινό εκείνο το βράδυ ήταν, εκτός των άλλων, και αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι μουσικοί: ο Μάρκος Δεληβοριάς (από νωρίς εκεί για να μας κάνει παρέα στο στήσιμο), ο Δημήτρης Βεριώνης, ο Δημήτρης Λάμπος, ο Γιάννης Καμπουρόπουλος, ο Δημήτρης Μπαλογιάννης, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Κώστας Άγας, ο Χρήστος Βλάχος (των Black Hat Bones), ο Σαμ Παπαδημητρίου - ελπίζω να μην ξεχνάω κανέναν. Συγκινήθηκα, επίσης, από ανθρώπους που είχαν να πουν έναν υποστηρικτικό λόγο μετά ή που επέμεναν να αγοράσουν τον δίσκο μου, πληρώνοντας και με το παραπάνω. Αφού έμεινε ικανοποιημένη και η εργοδοσία, όλα καλά...

Παρά την ταλαιπωρία και το τρέξιμο που έχει κάθε τέτοιο εγχείρημα, παρά τον ελάχιστο ύπνο και την τσακισμένη μέση μου από το κουβάλημα, τέτοια βράδια είναι καύσιμο για μένα (και για όλους όσοι το κάνουν, φαντάζομαι), ικανό να με "πηγαίνει" για καιρό μετά. Ραντεβού για το επόμενο λοιπόν!

Setlist:
Α΄ μέρος
1. Μια Σκιά
2. Τι Κι Αν
3. Forgive Me
4. Τι Είναι Αυτό;
5. G-Song (Supergrass)
6. Μετά Τη Βροχή
7. Ήθελα (σόλο)

Β΄ μέρος
8. Δεύτερη Ευκαιρία
9. Take Me Away
10. Αρχάγγελος
11. Σημάδια Σου Στην Άμμο
12. Πιτσιρίκος (Τραγούδι Για Ένα Καναρίνι)
13. Αερικό (Θανάσης Παπακωνσταντίνου)
14. Come Together (The Beatles) (μαζί με Πέτρο Μιχόπουλο και Alessandro Castagneri)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες