Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

What You See Is Just A Lie

Πέρασαν κιόλας δύο μήνες από την κυκλοφορία του What You See Is Just A Lie κι ακόμα να γράψω κάτι σχετικό εδώ...

Είναι, που λέτε, από ματαιοδοξία μάλλον που μπήκε μόνο το δικό μου όνομα στο εξώφυλλο αυτού του EP. Το λέω αυτό γιατί όλα τα ωραία πράγματα που ακούγονται στα 4 αγγλόφωνα τραγούδια που περιέχονται στον δίσκο φτιάχτηκαν ουσιαστικά από δύο πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες, τον συνθέτη και παραγωγό Χρήστο Χριστοδούλου και τον κιθαρίστα Χρήστο Σπυράκη. Με τους Χρήστους πάμε πολύ πίσω, τότε που στα μέσα των '90s παίζαμε στο ίδιο ροκ συγκρότημα, στη Σπάρτη.

Με τους φίλους μου, λοιπόν, πήραμε τα συγκεκριμένα τραγούδια και τους φορέσαμε ένα ήχο με αρκετά ηλεκτρονικά στοιχεία. Αυτό είχε να κάνει με τη δική μου θέληση να πάω παρακάτω, να εμπλουτίσω, δηλαδή, την κλασική ροκ ορχήστρα που έντυνε τον πρώτο μου δίσκο με κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία. Νομίζω ότι κάτι κάναμε: όταν ακούω τα κομμάτια, νιώθω ότι δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα. Πιστεύω, πάντως, ότι τούτη η κυκλοφορία είναι απλώς το πρώτο μέρος της συνεργασίας μας κι ότι θα καταφέρουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια - καλά να 'μαστε.

Στην τελική μορφή της έκδοσης, φυσικά, συμμετείχαν κι άλλοι: ο Κωστής Χριστοδούλου έπαιξε πλήκτρα σε ένα τραγούδι, η Σάντυ έβαλε τις υπέροχες φωτογραφίες και ο Δημήτρης Λαρδής έκανε την επιμέλεια του artwork.

Το What You See Is Just A Lie κυκλοφορεί ως ανεξάρτητη παραγωγή και προς το παρόν μπορεί κανείς να το βρει είτε στο Bandcamp (προς το παρόν μόνο εκεί υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση CD) είτε στις διάφορες downloading και streaming πλατφόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες