Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Τα demos των Robert Sin & The Huckleberries

Δελτίο τύπου

Ο Robert Sin & οι Huckleberries γιορτάζουν έναν χρόνο από την κυκλοφορία του ...And The Ghosts In Between και σας κερνάνε τα demos του δίσκου. Μέσα από αυτά τα 6 demos ο ακροατής μπορεί να ακούσει τα τραγούδια κατευθείαν από την πηγή και να παρακολουθήσει την δημιουργική διαδικασία της μπάντας μέχρι την τελική ηχογράφηση. Αποκτήστε τα δωρεάν με την αγορά του δίσκου από το bandcamp του συγκροτήματος, https://robertsin.bandcamp.com/album/and-the-ghosts-in-between.

"...Ακούγοντας αυτό το στολίδι της εγχώριας δισκογραφίας, εμένα προσωπικά με κάνει τρομερά υπερήφανο. Χωρίς να έχω καμία διάθεση υπερβολής, αποτελεί έναν από τους δίσκους που όλοι θέλουμε να έχουμε στη συλλογή μας."
Λαμπρόπουλος Φώτης - www.rocknrollmonuments.gr

"Είναι μάλλον δύσκολο να εντάξεις κάπου, σε κάποιο στυλ, το ...And The Ghosts In Between των Robert Sin & The Huckleberries. Εντάξει… λες ένα “americana” και ξεμπερδεύεις, αν είναι αυτό το θέμα. Στην πράξη, όμως, το άλμπουμ είναι πιο… μυστήριο. Δεν πρόκειται δηλαδή για ’κείνο που αναμένεις, ενδεχομένως, ν’ ακούσεις."
Φώντας Τρούσας - diskoryxeion.blogspot.gr

"Η φωνή του Robert Sin παρέχει αγκυροβόλι στον ακροατή με τη ζεστή, εύθραυστη μα καθαρή στην άρθρωση εκφορά της."
Μιχάλης Τσαντίλας - www.avopolis.gr

"Το άλμπουμ με το ωριμότερο songwriting που ακούσαμε σε Americana δίσκο τον τελευταίο καιρό."
Νίκος Φυσάκης - Dustbowl

Οι Huckleberries απαρτίζονται από τους γνωστούς αγνώστους, Στέλιο Χαμπίπη (Libido Blume), Θοδωρή «Θείο» Καράμπαλη (She Tames Chaos), Εύη Χασαπίδου Watson (No Man’s Land, Echo Tattoo, She Tames Chaos), Δημήτρη Μπουρούσα (Libido Blume).

http://www.facebook.com/robertsinmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες