Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Το πρώτο άλμπουμ του Γιώργου Περού είναι εδώ

Δελτίο τύπου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ | ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ

Ο Γιώργος Περού (Γιώργος Κεφαλλωνίτης) παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Δύο Κόσμοι. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη δική του παραγωγή όπου υπογράφει τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση.

Κάποια από τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στο άλμπουμ, όπως το "Φοβάμαι Μόνο Μη Σε Χάσω", όπου συμμετέχει ο Ζακ Στεφάνου, το "Μέσα Μου Ζήσε" και το "Πάμε Μια Βόλτα... Στη Θάλασσα!" έχουν κυκλοφορήσει ήδη εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο με τη μορφή digital single.

Βασικοί συντελεστές του άλμπουμ είναι ο Νίκος Αγγλούπας (Ottomo), γνωστός παραγωγός και ηχολήπτης (Monika, Maraveyas Ilegal), που επιμελήθηκε τις μίξεις και το editing, ενώ εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (Wedding Singers, Vasilikos, Δήμητρα Γαλάνη κ.ά.), ο Άγγελος Παπαδάτος (Μaraveyas Ilegal, Ευανθία Ρεμπούτσικα κ.ά.), ο Αλέκος Βουλγαράκης (Κύριος Κ., Μύρωνας Στρατής, Φίλιππος Πλιάτσικας κ.ά.), ο Σωτήρης Καστάνης (Νατάσσα Μποφίλιου)
πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα τραγούδια και τον ιδιαίτερο ήχο αυτής της δουλειάς.

Το άλμπουμ Δύο Κόσμοι κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη εταιρεία του Γιώργου Περού (ΙnRealTime Records) και βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα δίσκων, ενώ διατίθεται ψηφιακά στις ιστοσελίδες Bandcamp, iTunes, καθώς και στην σελίδα της Antelma Music (www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση.

Εταιρεία: InRealTime Records
Διανομή: M.L.K. (Αλίμου 76, Αργυρούπολη, 164 52  Τηλ. 210 9926660 email: info@mlk.gr)

Bandcamp: http://giorgosperou.bandcamp.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/GiorgosPerou
Soundcloud: http://soundcloud.com/inrealtime-records/sets/giorgos-perou-dio-kosmoi
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Giorgos-Perou/223466514343763?
Twitter: http://twitter.com/Giorgos_Perou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες