Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

100

Αυτή είναι η 100ή ανάρτηση αυτού του μπλογκ. 100 αναρτήσεις σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, υπήρξα ιδιαίτερα τεμπέλης ως μπλόγκερ. Πριν λίγες μέρες αναγκάστηκα να ενεργοποιήσω και τον έλεγχο των σχολίων, χάρη σε έναν αθυρόστομο "φίλο". Θέλω να ευχαριστήσω όσους διαβάζουν, όσους διαβάζουν και αφήνουν σχόλια και, τέλος, όσους αφήνουν σχόλια χωρίς να διαβάζουν. Ευχαριστώ επίσης και όσους έχουν απλά γραφτεί followers, με την ελπίδα ότι θα τους το ανταποδώσω - πάντα το κάνω. Να είστε καλά που με βοηθάτε να αυταπατώμαι ότι 73 άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα ασήμαντα ποστ μου! Θα συνεχίσω ακάθεκτος, πιθανότατα για πάντα - πού τη βρήκα την αισιοδοξία, βραδιάτικα...

Και μιας και ξημερώνει η 17η Νοέμβρη, θέλω να πω απλά ότι αυτή είναι η μόνη επέτειος πια που σημαίνει κάτι για μένα. Τι; Ίσως το πούμε του χρόνου τέτοια μέρα, αν βέβαια εξακολουθεί να ισχύει...

15 σχόλια:

Unknown είπε...

Το καταπληκτικό είναι ότι πριν από λίγα λεπτά έγραφα για τη δικιά μου 100η ανάρτηση (η οποία θα αναρτηθεί "κατόπιν εορτής" στις 3 Δεκεμβρίου για να συμπέσει με μια πολύ σημαντική επέτειο, το διαβάσατε πρώτοι εδω!). Να τα χιλιάσεις Mike. Με έφτασες, παρά την "τεμπελιά" κ΄το νεαρό της ηλικίας... :)

Υ.Γ. Αγαπητοί αναγνώστες του δέντρου μοναχού κ ιδιαίτερα αθυρόστομε "φίλε". Με χαρά μου σας ανακοινώνων ότι στο δικό μου blog μπορείτε να αισχολογείτε ελεύθερα κ να είστε σίγουροι ότι οι βωμολοχίες θα σας επιστραφούν γενναιόδωρα!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Χρήστος:
Γεια σου ρε Chris με τα ωραία σου! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! Εσύ ήσουν ο πρώτος που σχολίασε σε τούτο το μπλογκ αλλά και αυτός που με μύησε στο μπλόγκινγκ! Μπορεί να σε έφτασα σε αριθμό αναρτήσεων αλλά φοβάμαι ποτέ δε θα φτάσω το μεράκι σου και την ποσότητα πληροφοριών και γνώσεων που προσφέρουν οι δικές σου! Όσο για τις βωμολοχίες, ακούσατε τον άνθρωπο κύριοι! Βουρ για το μπλογκ του! Άντε, μήπως μάθετε και τίποτα χρήσιμο στη ζωή σας...

alterego είπε...

Miχαλη η αισιοδοξια ειναι καλο πραγμα.
Οσο για την σημερινη επετειο καλυτερα μην γραψεις τιποτε ουτε του χρονου.
Μπορει να παρεξηγηθεις

Ανώνυμος είπε...

Ε, να τις χιλιάσεις λοιπόν τις αναρτήσεις και να γράφεις πιο συχνά!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ alterego:
Θα περεξηγηθώ λες ε; Γιατί όμως και από ποιους;

@ silentcrossing:
Ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω...

fvasileiou είπε...

Εύχομαι έμπνευση, χαρά και υγεία για να χιλιάσεις τις αναρτήσεις σου Μιχάλη. Όλοιξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, αφού όσο συσσωρεύονται οι αναρτήσεις πίσω μας, τόσο πιο δύσκολα βγαίνουν οι επόμενες.

Υπάρχουν άνθρωποι που αφήνουν σχόλια χωρίς να διαβάζουν;!;!
Καλό μου φάνηκε στην αρχή, αλλά στη δεύτερη σκέψη δεν μου άρεσε...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ fvasileiou:
Καλώς τον Φώτη! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Να είσαι καλά! Η αναφορά σε αυτούς που σχολιάζουν χωρίς να διαβάζουν πιο πολύ χιουμοριστική ήταν. Υπάρχουν όμως πράγματι κάποιοι τέτοιοι...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ.ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ JK O SKPOYTZAKOS:
Καλώς τον! Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ! Ανταποδίδω τις ευχές!

raz είπε...

σου αφιερώνω το birtday απ' το white album !

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ raz:
Ωωωω! Αυτός είσαι! Ευχαριστώ πολύ φίλε! :)

logia είπε...

Μιχάλη και Χρήστο (που μόλις έφυγα από το μπλογκ σου)

τις ευχές μου για τα μπλογκ σας...
βασικά να έχετε πάντα κάτι καλό να μας πείτε... αυτή θα ήταν η καλύτερη ευχή!

την καλημέρα μου

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ logia:
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εύχομαι και για σένα τα καλύτερα!

AATON είπε...

Μιχάλη, σου εύχομαι εκατό χιλιάδες. Αν και το ζητούμενο για μένα είναι όχι η ποσότητα αλα η ποιότητα των αναρτήσεων. Πιστεύω πως την ίδια γνώμη έχεις κι εσυ.
Την καλησπέρα μου Μιχάλη, και πολύχρονο με πολλές και καλές εμπνεύσεις εύχομαι.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ AATON:
Καλώς τον! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Συμφωνώ ότι η ποιότητα είναι το ζητούμενο. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια με το υπέροχο ιστολόγιό σου!

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες