Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Bloggovision 2010

Μετά μεγάλης μου λύπης, δεν μπορώ να συμμετάσχω φέτος στην ψηφοφορία που διοργανώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά ο gone4sure (κατά κόσμον Μάρκος Φράγκος) με τη συμμετοχή 94 μπλόγκερ. Η διαδικασία "τρέχει" ήδη από χτες και είναι απλή: ο κάθε συμμετέχων αναρτεί, από 1η έως και 20ή Δεκεμβρίου, με αντίστροφή σειρά τους αγαπημένους δίσκους του για τη χρονιά που πέρασε, έναν κάθε ημέρα. Αξίζει νομίζω να την παρακολουθήσει κάθε μουσικόφιλος - από εδώ. Έκτός των άλλων, αποτελεί και μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς νέα ακούσματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιατί πάντα παρακολουθώ τις συμμετοχές σου και ειδικά φέτος με τα ελληνικά το περίμενα πως και πως. Μπορείς πάντως να στείλεις μονοκοπανιά την εικοσάδα σου αν δεν προλαβαίνεις το καθημερινό...

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ silentcrossing:
Με τιμά το ενδιαφέρον σου, το οποίο είναι αμοιβαίο βέβαια. :) Ούτως ή άλλως θα ψηφίσω για τη λίστα του avopolis οπότε μετά θα τα ανεβάσω και εδώ. Μέχρι τότε θα παρακολουθώ με αμείωτο ενδιαφέρον την εξέλιξη της ψηφοφορίας, μέσα και από το δικό σου μπλογκ. Τα λέμε στα σχόλια! :)

KitsosMitsos είπε...

Ενδιαφέρον!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ KitsosMitsos:
Βρίσκεις; :)

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες