Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης στη Brasserie

Δελτίο τύπου

Ο Λεωνίδας Μαριδάκης στη Brasserie live: «Εμείς κι εσείς μαζί...»


Από Παρασκευή 11/11/11
και για όλες τις Παρασκευές του Νοεμβρίου

Ο τραγουδοποιός με ανανεωμένη διάθεση και νέους συνεργάτες κατηφορίζει στο κλασικό και αγαπημένο στέκι Brasserie Valaoritou, στο κέντρο της Αθήνας και προτείνει «Εμείς κι εσείς μαζί...» να μοιραστούμε λόγια, μουσικές, συναισθήματα, χαμόγελα και ζεστασιά σαν μαγικό αντίδοτο στη θλίψη και τα ζόρια των ημερών. Με κιθάρες, φωνές και μουσικά οργανάκια θα παρουσιάσει ένα νέο πρόγραμμα με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία (Αβάδιστα - Universal/2005 σε παραγωγή Νίκου Ξυδάκη και Σε βάθος δρόμου - metronomos/2010) που συνδυάζει το σουίνγκ και τα λάτιν χρώματα με τον ελληνικό στίχο αλλά και μια επιλογή από απροσδόκητες διασκευές, «τσιμπολογώντας» τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού - και όχι μόνο - ρεπερτορίου. Τραγούδια και ιστορίες για τις πλατείες, την ξενιτιά, τον έρωτα, τη φιλία και πάει λέγοντας...

Την ομάδα συμπληρώνουν: Ο Αλέξανδρος Καραδήμος, μάγος των ήχων που μπορεί και απελευθερώνει ολόκληρους κόσμους μέσα από τα πετάλια και τις χορδές της κιθάρας και του... μπάντζου του και η νέα τραγουδίστρια Δανάη Μπότικ, που με σκέρτσο, θεατρικότητα και μια ζεστή λαμπερή φωνή «βουτάει» με ευχέρεια σε διαφορετικές ιστορίες και συναισθήματα.

Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, όμως πιστεύουμε ότι η μουσική είναι αναγκαία - όπως η αναπνοή - και θα πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους. Έτσι την παράσταση μπορεί κανείς να απολαύσει ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ και με ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ στα ποτά (4.5 ευρώ το ποτήρι κρασί,  5 η μπύρα, 6 το ποτό). Για όσους θέλουν, θα υπάρχουν σε αντίστοιχα χαμηλές τιμές κρύα πιάτα & finger food!

Brasserie Valaoritou, Βαλαωρίτου 15, Αθήνα.
Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο πληροφοριών/κρατήσεων: 2103641530
www.brasserie.gr

2 σχόλια:

Leviathan είπε...

i mousiki einai aparaititi de to sizito! kalo savvatovrado! :)

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Leviathan:
Σωστά, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε...

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες