Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά (σήμερα συνέντευξη τύπου)

Δελτίο Τύπου - Παρουσίαση Προγράμματος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έξι μήνες και μία ημέρα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ και μετά από μία μοναδική προσπάθεια αυτοδιαχειριζόμενης λειτουργίας και συνεχούς μετάδοσης κοινού προγράμματος από όλα τα προγράμματα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά!

Το αγαπημένο και ιστορικό πρόγραμμα της ελληνικής μουσικής και του πολιτισμού αποκτά το δικό του κανάλι στο διαδίκτυο μέσα από το ertopen.com, ενώ συνεχίζει να αναμεταδίδεται μέσω των Βραχέων και των Περιφερειακών Σταθμών της Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 στις 13:00, στα νέα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ (Μεσογείων 463) για να γνωρίσετε τους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος (παραγωγούς και τεχνικούς), να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε το νέο Δεύτερο Πρόγραμμα.
__________________________
Info
Τι: Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά
Πότε: Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, στις 13:00
Πού: Γραφεία ΠΟΣΠΕΡΤ (Μεσογείων 463, 1ος όροφος)
Πληροφορίες: 6979981598

2 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Πολύ ευχάριστο. Στα βραχέα όμως αν και έψαξα (πριν από κανά 15ήμερο) δεν βρήκα.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ ένας στρατολάτης:
Καλώς τον! Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει τον σταθμό τελευταία αλλά πιθανότατα η εκπομπή θα αρχίσει και πάλι προσεχώς. Φαντάζομαι θα μάθουμε σύντομα και όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου...

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες