Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πλησιάζει το πάρτυ ενηλικίωσης του Avopolis

Δελτίο τύπου

 Το AVOPOLIS.GR κλείνει τα 18 και το γιορτάζει!


18 χρονών, πλέον, το Avopolis.gr, ετοιμάζει το party ενηλικίωσής του.

Εμφανίστηκε τον Σεπτέμβριο του 1996 πιλοτικά, όταν παγκοσμίως υπήρχαν μετά βίας 10 «ηλεκτρονικά μουσικά περιοδικά», και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς είχε ήδη γεμίσει με μουσικά άρθρα, κριτικές, νέα, παράλληλα με μια ζωντανή bbs που φιλοξενούσε η τότε Compulink, από το 1995.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να γίνει «έμπνευση για μια γενιά 25ρηδων» και «ανάγκη για το ελληνικό internet», «εξαιτίας του ζωντανού λόγου του και των ιδεών του που έρχονται κόντρα με τη μουσική βιομηχανία» (άρθρο στο Βήμα της Κυριακής, το 1999). Ήταν επίσης αυτό που προειδοποίησε από το 1997 για τις σαρωτικές αλλαγές στη μουσική βιομηχανία, προβλέποντας τι θα συμβεί με την έλευση του -φρέσκου τότε- mp3, πριν την εμφάνιση καν του Napster. Αλλά και αυτό που το 2000 συγκέντρωσε και τα υπόλοιπα μουσικά sites, κάνοντας μια διεθνή έρευνα για το μέλλον της ψηφιακής μουσικής, ερευνώντας ένα συνδρομητικό μοντέλο ακρόασης του συνόλου της μουσικής παραγωγής –μοντέλο που βρίσκει σήμερα την εφαρμογή του. Ήταν τέλος αυτό που, για πρώτη φορά (στις αρχές των '00s), επιχείρησε να ξεπεράσει τα στεγανά του μουσικού Τύπου και του κοινού και να συμπεριλάβει σε έναν χώρο τόσο το εναλλακτικό ροκ, όσο και την παραδοσιακή μας μουσική (μαζί με πολλά άλλα είδη), με κύριο όπλο τη γνώση του κάθε αντικειμένου και την άποψη.

Την ενηλικίωση αυτή θα γιορτάσει παρέα με φίλους από τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία γενικότερα, αλλά και τους συντάκτες και αναγνώστες, με ένα μεγάλο party!

To Σάββατο 13 Δεκεμβρίου μην κανονίσετε τίποτα άλλο!

Θα σας περιμένει η ομάδα του Avopolis Music Network στο ΦΟΥΑΡ (Μητροπόλεως 72 και Χριστοπούλου 6, Καπνικαρέα).

Αναμένεται πραγματικό party, με DJs τους συντάκτες του Avopolis.gr και guests!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες