Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ένα τραγούδι για τον Παναγιώτη

Δύο συναυλίες για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη 
24 & 25 Απριλίου στο "Άλικο" 

Ο Παναγιώτης είναι 4,5 ετών και εδώ και περίπου έναν χρόνο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Νοσηλεύεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα, ακολουθώντας μια σειρά από οδυνηρές θεραπείες. Η οικογένειά του, παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται - απόρροια τόσο της οικονομικής κρίσης, όσο και των αντικειμενικών περιορισμών της ασθένειας - προσπαθεί να εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους ώστε να ταξιδέψει με τον μικρό Παναγιώτη σε εξειδικευμένα κέντρα ιατρικής φροντίδας στο εξωτερικό, επιζητώντας την καλύτερη δυνατή θεραπευτική προσέγγιση• έτσι ώστε ο Παναγιώτης να αντιμετωπίσει δραστικά το πρόβλημα υγείας του και να βγει νικητής.

Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενώσουμε τις ευχές μας, τις φωνές μας, τα τραγούδια μας και τις μουσικές μας. Σας καλούμε κοντά μας, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου, στις 21.00, στο "Άλικο", Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή (τηλ. 210-325 3272), ώστε να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ένα χρηματικό ποσό για την οικονομική και ηθική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη. Στον χώρο, εκτός από τις συναυλίες, θα υπάρχει και μικρό bazaar χειροτεχνίας για τον ίδιο σκοπό. Τα έσοδα τόσο της συναυλίας όσο και του bazaar θα αποδοθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

Συμμετέχουν: Γιώργος Αετόπουλος, Γεωργία Βεληβασάκη, Δημήτρης Βεριώνης, Τέτη Κασιώνη, Ευγενία Καρλαύτη, Ναταλί Ρασούλη, Rebetien, Σταύρος Παπασταύρου, Μάνος Πυροβολάκης, Φώτης Σιώτας, Μιχάλης Τσαντίλας, Johnny Vavouras & The Cadillacs.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Αθανασίου, Θωμάς Ανδρέου, Δήμητρα Αποστόλου, Νέστορας Δημόπουλος, Χρήστος Ζελελίδης, Χρήστος Ηλιόπουλος, Αρετή Κοκκίνου,  Όμηρος Κομνηνός, Κατερίνα Σιαμά, Άλκηστη Ραυτοπούλου, Αθηνά Τσαρνά, Χρήστος Τσιούνης, Βύρωνας Τσουράπης και άλλοι.

* Η εικόνα είναι λεπτομέρεια από πίνακα της Γιώτας Γεωργαλή, η πρωτότυπη γραφιστική επιμέλεια της Φωτεινής Πηλιχού και η φωτογραφία της Ερατούς Λιόλιου.

Οργάνωση: Δημήτρης Βεριώνης & Χώρος Πολιτιστικών Δρώμενων «Άλικο».

Άλικο
Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή
τηλ. 210-325 3272
Εναρξη: 21.00.
Είσοδος: 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες