Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη με τον Lumiere Brother

Αναρτήθηκε πριν από λίγο στο Avopolis Greek η συνέντευξη που κάναμε με τον Θανάση Χριστοδούλου, ή Lumiere Brother επί το καλλιτεχνικότερον, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το πολύ καλό ντεμπούτο του, με τίτλο Fiction. Ο Θανάσης ήταν πολύ ορεξάτος και μιλήσαμε για πολλά - μερικά μόνο από αυτά χώρεσαν στο κείμενο που υπάρχει εδώ. Επίσης, εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη μου για τον δίσκο του. Όπως πάντα, σχολιάζετε ελεύθερα.

* Η φωτογραφία είναι από την σελίδα του Lumiere Brother στο MySpace: http://www.myspace.com/lumierebrother

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Mike νομίζω ότι είναι η καλύτερη συνέντευξή σου κ από την πλευράς ρεπόρτερ αλλά κ συνομιλητή! Καλές ερωτήσεις κ συγκροτημένες κ ειλικρινείς απαντήσεις (που κυρίως αποφεύγουν το "κωλοψάξιμο").

Διαβάζοντας την απάντηση σχετικά με η Μόνικα -θα μου πεις κ εσύ που ήσουν εκεί κ ίσως είπατε κ κάτι περαιτέρω- είμαι 99% σίγουρος ότι ΑΝ ποτέ δούμε μια τέτοια συνεργασία θα είναι αποτέλεσμα πίεσης δισκογραφικών γιατί ο φίλος μας ο Θανάσης δεν ψήνεται καθόλου μα καθόλου να γίνει κάτι τέτοιο... κ με το δίκιο του!

Η ερώτηση Lennon ή McCartney είναι η πρώτη ερώτηση που κάνω σε όλες τις νέες μου γνωριμίες. Παλιότερα έκανα την εισαγωγική ερώτηση Beatles ή Rolling Stones αλλά επειδή κανένας ποτέ δεν μου απάντησε Stones την προσπερνάω πλέον. Για την ιστορία να πω ότι ο Macca είναι πολύ μπροστά σε ψήφους κ ως γνωστόν έχει κ τη δική μου!

Υ.Γ. Επειδή με τρώει το παράπονο, το πιάνο είναι μεν έγχορδο αλλά δεν είναι νυκτό όπως η κιθάρα αλλά κρουστό. Ακούς εκεί "κιθαριστικό..." :P

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Χρήστος:
Σε ευχαριστώ πολύ Chris και χαίρομαι που σου άρεσε η συνέντευξη! Σχετικά με τη Monika, δεν μπορώ βέβαια να ξέρω τι γίνεται στο μυαλό του Θανάση, αλλά απ' ό,τι κατάλαβα οι δυο τους δεν συμφωνούν και σε πολλά... Όσον αφορά το κλασικό δίλημμα Lennon ή McCartney, όπως θα φαντάζεσαι πιστεύω, είμαι πολύ διχασμένος, αν και αναγνωρίζω ότι σαφώς η ικανότητες του Macca υπερτερούν αισθητά. Τέλος, το σχόλιο του Θανάση για το πιάνο ήταν νομίζω ειρωνικό...

Giousurum είπε...

kalispera file mixali..
poly kali i synenteuxi me ton Lumiere...Emas oi Serpentine einai apo tis adynamies mas (opos isos xereis) kai etsi den th amporousame na min kolisoume kai me to fiction..
aloste periexe 2-3 kommatia ton Serpentine paigmeno fysika aneu kitharas...

Oso gia ton Lolek den exoume polla na poume kai na prosthesoume...:)

kalo apogeuma

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Giousurum:
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για τον καλό λόγο! Γνωρίζω βεβαίως την αδυναμία σας για τους Serpentine. Το Fiction ήταν πράγματι πολύ καλό ντεμπούτο και το άκουσα κι εγώ πολύ. Καλό σας απόγευμα!
Υ.Γ.: Σας χρωστάω κάτι ακόμα. Θα το έχετε σύντομα. :)

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες