Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Η 1η Πανελλαδική Συνάντηση Δομών και το πάρτι του Πορτοκαλί


Ζωντανή μετάδοση της 1ης Πανελλαδικής Συνάντησης Δομών & ΠΑΡΤΙ γνωριμίας


Το πορτοκαλί είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο που δίνει χρώμα και φωνή στην αλληλεγγύη!

Έτσι το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου συνδεόμαστε ζωντανά με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και ακούμε τις συλλογικότητες που θα μιλήσουν στην πρώτη πανελλαδική συνάντηση δομών.

Στον ίδιο χώρο κάνουμε και το πάρτι μας!

Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε

Στη συντριπτική μας πλειοψηφία εθελοντές, από διαφορετικούς χώρους,  φτιάξαμε μια ζεστή πορτοκαλί ομάδα που φιλοδοξεί να μεταφέρει τα μηνύματα της αλληλοβοήθειας, της συνεργατικότητας και της αλληλεγγύης εκτός των ορίων των μυημένων και να αγκαλιάσει ένα πιο μεγάλο κοινό που διψάει για μια άλλη πρόταση ζωής.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε στην οριζόντια δικτύωση των κινήσεων αλληλεγγύης, στην κυκλοφορία της πληροφορίας και των ιδεών, στην ανατροφοδότηση των πρακτικών και των δράσεων που έχουν τροποποιήσει τον κοινωνικό χάρτη της χώρας.

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ενημερωτικές εκπομπές που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα θεμάτων από τη ζωή στην κοινότητα στην Αθήνα και την περιφέρεια, την παρουσίαση των δομών αλληλεγγύης και των κινημάτων στην Ελλάδα και τον κόσμο, την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, τον πολιτισμό, τα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα αλλά και τα δικαιώματα των ζώων, τις φυλακές, τις θεραπευτικές κοινότητες απεξάρτησης, τα ΑμΕΑ, το περιβάλλον, τα Κοινά, τα παιδιά, καθώς και μουσικές εκπομπές με αλληλέγγυο οδηγό πόλης και όλα τα είδη μουσικής.

Στην κρίση αντιστεκόμαστε δημιουργικά και μέσα από νέες μορφές συνεργασίας και δομές αλληλεγγύης χτίζουμε νέα πρότυπα συνύπαρξης. Αναζητούμε έναν άλλο τρόπο όπου το συλλογικό υπερισχύει του προσωπικού, σώζει την πληγωμένη αξιοπρέπεια των ανθρώπων και παλεύει ν’ ανοίξει νέους δρόμους για κοινωνική Δικαιοσύνη.

Ελάτε να γνωριστούμε με πορτοκαλί γεύσεις και χορό στο ρυθμό της αλληλεγγύης!

Σας περιμένουμε στο πάρτι μας το Σάββατο 9 Μαΐου στις 8μμ στον υπαίθριο χώρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Ιερά οδός 75.

Στα decks: Polyanna Buttigieg, Στέργιος Κότσιρας, Κώστας Μητροφάνης και ο Δημήτρης Χριστόπουλος
Special guest: solidarity rap από τον Νικόλα Γκίνη
Special cocktail: Solidarity Orange

Γραμμή 3 του Μετρό, στάση "Κεραμεικός" ή "Ελαιώνας". Από εκεί περνάνε λεωφορεία από και προς το κέντρο της Αθήνας και κάνουν στάση στο Γ.Π.Α.

Περιοχή                    Λεωφορεία                    Στάση
Σύνταγμα                  025, 026, 027            Σπύρου Πάτση
Ιπποκράτους                    813                    Σπύρου Πάτση
Πλ. Κουμουνδούρου          Α16                      Γεωπονική
Δάφνη - Αιγάλεω              856                      Γεωπονική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες