Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Κάποιες φορές έχεις μεγάλες προσδοκίες και καταλήγεις να απογοητευτείς. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τη συνέντευξη που πήρα από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη του οποίου αγαπώ αρκετά τραγούδια. Όταν είδα αποτυπωμένη στο χαρτί την κουβέντα μου μαζί του, ένιωσα ότι θα μπορούσα να έχω κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Όπως και να 'χει, αυτή είναι και δεν αλλάζει. Θα χαρώ να διαβάσω και τη γνώμη σας.

5 σχόλια:

stantsant είπε...

Μάικ, δε φταις εσύ! Παρ'όλα αυτά δεν είναι κακές οι ερωτήσεις σου! Μόνο την επόμενη φορά ρώτα τον αν πιστεύει ότι οι τελευταίες του δουλειές είναι τουλάχιστον ισάξιες των παλιών.

Unknown είπε...

Έλα ρε Μάικ, εμένα καλή μου φάνηκε η συνέντευξη, μη σου από τις καλύτερες... Ίσως επειδή είχα περιέργεια το τι θα ξεστομίσει ο Λαυρέντης; Περι έντεχνου ειδικά είχε πολύ ενδιαφέρον!

Προτείνω η τελευταία ερώτηση να καθιερωθεί! (Maca για πάντα, τι ποίηση κ μαλακίες...)

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ stantsant:
Αν του έκανα αυτή την ερώτηση, ή θα μου έλεγε ότι οι καινούργιοι δίσκοι του είναι καλύτεροι, ή θα έτρωγα ξύλο... lol

@ Χρήστος:
Χαίρομαι που σου άρεσε Chris! Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι βέβαια στο "ρεπερτόριο", αρκεί ο συνομιλητής να είναι σχετικός... Εγώ βρίσκω τη συνεργασία Lennon-Macca αχτύπητη. Χώρια, σίγουρα ο Macca υπερτερεί μουσικά.

Unknown είπε...

"...Εμένα μου αρέσει αλλά, όπως είχα πει τότε, δεν μπορείς να ανοίγεις ένα ραδιόφωνο και να τον ακούς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποιοι προσπάθησαν να το επιβάλλουν – αυτό είπα και το λέω άλλη μια φορά. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός αλλά ότι δεν είναι ο μόνος..." Τεράστια δήλωση για Θανάση, η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Συνολικά πάντως Μιχάλη, θα συμφωνήσω με τους φίλτατους. Ήσουν υπερβολικά αυστηρός στην κρίση σου. Ήταν μια ωραιότατη συνέντευξη. Κάποια στιγμή μάλιστα είδα και κάποιο αφιέρωμα στην τηλεόραση και θυμήθηκα ότι ο Μαχαιρίτσας έχει όντως πει πολύ μεγάλα τραγούδια πλην των γνωστών.

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

@ Third Stone From The Sun:
Φίλε Κώστα, σε ευχαριστώ! Ίσως τελικά να έκανα λάθος στην εκτίμησή μου...

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες