Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Νέα συλλογή για δωρεάν download από το Rockap.gr

Δελτίο τύπου

Underground Όνειρα 4 – Ελληνική Rock Σκηνή 2014

Όνειρα… όνειρα… όνειρα!
Με την ίδια ακριβώς λέξη είχα ξεκινήσει να γράφω το συνοδευτικό κείμενο της πρώτης μεγάλης μας συλλογής, η οποία περιείχε 68 ελληνικές μπάντες όλων των μουσικών ειδών και την βαπτίσαμε «Underground Όνειρα».
Ακολούθησαν τα «Underground Όνειρα 2», αφιερωμένα στις ελληνόφωνες μπάντες μας, και τα «Underground Όνειρα 3» τα οποία αφιερώσαμε στην ελληνική metal σκηνή και περιείχε 36 συμμετοχές.
Μετά από σχεδόν δυο χρόνια επιστρέφουμε με την συλλογή «Underground Όνειρα 4».
Η νέα αυτή προσπάθεια περιλαμβάνει 18 ελληνόφωνες συμμετοχές.
Συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπου δισκογράφησαν επίσημα ή ανεπίσημα, αν και αυτή η λέξη δεν υφίσταται πλέον σαν όρος, αφού η δισκογραφία στην χώρα μας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των τραγουδιών που θα ακούσετε έχουν κυκλοφορήσει το 2013, ένα τραγούδι από το 2012 και δύο συμμετοχές με τραγούδια που δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα για την ώρα από τις μπάντες.
Έχουμε κάνει μια πλήρη καταγραφή της νεότερης ελληνικής rock σκηνής.
Σκεφτείτε πως έχουμε μαζευτεί όλα τα συγκροτήματα και οι μουσικοί σε ένα υπόγειο, όπως αυτό που διακρίνεται στο artwork, καταθέσαμε τα όνειρα και τις απόψεις μας, πήραμε στα χέρια τα μουσικά μας όργανα, ανάψαμε τους ενισχυτές και τραγουδήσαμε για όλα αυτά που μας απασχολούν. Μπήκαμε όλοι μαζί σε αυτόν τον φάκελο που θα κατεβάσετε, με σκοπό να στηρίξουμε την μουσική που αγαπάμε και υπηρετούμε, αλλά και να σας την μοιράσουμε δωρεάν, με σκοπό να ταξιδέψουμε παντού και να φτάσουμε σε πολλά αυτιά, αγγίζοντας ψυχές και φωνάζοντας ότι είμαστε και εμείς εδώ.
Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Απλά κατεβάστε την συλλογή και κοινοποιήστε την σελίδα αυτή ώστε να την δούνε όλοι οι φίλοι σας. Με τον τρόπο αυτό στηρίζετε πρώτα την μουσική και τα συγκροτήματα και μετά το Rockap.gr για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς φυσικά κανένα οικονομικό όφελος.

Συμμετέχουν:
Έρμα, Norma, Manifesto, Παιδικές Ασθένειες, Νεκτάριος Θεοδώρου & Μόνο Γυμνό, Cameres, Ματωμένα Ρόδα, Άγγελος Μουρβάτης & Ψυχή, Ένοχες Σκέψεις, Διόνυσος, Δυτικός Άνεμος, Παύλος Φακατσέλης, Λέξεις Σφαίρες, Γιώργος Γρηγορίου, Band Fatale, Σπύρος Γραμμένος, Χρονίρ, Αντώνης Βάμβουκας.

Καλή σας ακρόαση!
Νίκος Γραμμάτος
Rockap.gr

Περισσότερα εδώ: http://www.rockap.gr/underground-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1-4-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-rock-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%AE-2014/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι... "300" ηρωικοί αναγνώστες